Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Girl vs. Monster

Girl vs. Monster

04/02/2015 | Flixfilm

Girl vs. Monster på Netflix

Produktionsår: 2012–
Genre: N/A
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Teenageren Skylar Lewis opdager, at hendes forældre har en hemmelig hobby, da hun ved et uheld slipper en flok monstre løs i familiens kælder.

Girl vs. Monster havde premiere på Netflix Danmark den 4. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Girl vs. Monster på YouTube.Se Girl vs. Monster på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Girl vs. Monster ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Girl vs. Monster stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Girl vs. Monster, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Girl vs. Monster er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar