Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Girlboss

21/04/2017 | Flixfilm

Se Girlboss på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Britt Robertson, Ellie Reed, Johnny Simmons, Alphonso McAuley
Spilletid: 26 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Sophia er oprørsk og uden penge. Hun kommer ved et tilfælde til at opbygge en internetvirksomhed og lærer at være chef. En komedie inspireret af de populære erindringer.


Se Girlboss på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGirlboss (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Girlboss (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Girlboss herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Girlboss er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Girlboss (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar