Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Girlboss

21/04/2017 | Flixfilm

Se Girlboss på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Britt Robertson, Ellie Reed, Johnny Simmons
Spilletid: 26 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Sophia er oprørsk og uden penge. Hun kommer ved et tilfælde til at opbygge en internetvirksomhed og lærer at være chef. En komedie inspireret af de populære erindringer.

Girlboss (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. april, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Girlboss på YouTube.Se Girlboss på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Girlboss (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Girlboss (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Girlboss, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Girlboss er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar