Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Girlfriend’s Day

Girlfriend’s Day

14/02/2017 | Flixfilm

Se Girlfriend’s Day på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Short, Comedy
Instruktør: Jana Gillis
Skuespillere: Danny McLeod, Jana Gillis
Spilletid: N/A
Land: Canada
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Da en arbejdsløs forfatter af lejlighedskort bliver fanget i en dødsensfarlig sammensværgelse, må han skabe det perfekte kort for at redde sit liv.


Se Girlfriend’s Day på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGirlfriend’s Day havde premiere på Netflix Danmark den 14. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Girlfriend’s Day ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Girlfriend’s Day herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Girlfriend’s Day er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Girlfriend’s Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar