Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Girls from Ipanema

Girls from Ipanema

19/06/2020 | Flixfilm

Se Girls from Ipanema på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Drama, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Maria Casadevall, Pathy Dejesus, Mel Lisboa, Leandro Lima
Spilletid: 45 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 7.9

Handling: En husmor tager i 1950'erne til Rio de Janeiro for at mødes med sin mand, blot for at opdage, at han har forladt hende, men hun beslutter at blive og åbne et dansested.

Girls from Ipanema (Coisa Mais Linda – Den smukkeste ting) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 19. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Girls from Ipanema på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Girls from Ipanema (Coisa Mais Linda – Den smukkeste ting) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Girls from Ipanema (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Girls from Ipanema, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Girls from Ipanema (Coisa Mais Linda – Den smukkeste ting) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar