Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Girls Incarcerated

Girls Incarcerated

21/06/2019 | Flixfilm

Girls Incarcerated på Netflix

Produktionsår: 2018–
Genre: Documentary, Reality-TV, Talk-Show
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: 45 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Skænderier, venskaber, dating og regler. Teenagelivet er fuld af drama. Men bag tremmer er indsatsen meget højere.

Girls Incarcerated (Piger bag lås og slå) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 21. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Girls Incarcerated på YouTube.Se Girls Incarcerated på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Girls Incarcerated (Piger bag lås og slå) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Girls Incarcerated (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Girls Incarcerated, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Girls Incarcerated (Piger bag lås og slå) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar