Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Girls Incarcerated

02/03/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary, Reality-TV, Talk-Show
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.6

Resumé: Skænderier, venskaber, dating og regler. Teenagelivet er fuld af drama. Men bag tremmer er indsatsen meget højere.


Se Girls Incarcerated på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Girls Incarcerated (Piger bag lås og slå) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Girls Incarcerated (Piger bag lås og slå) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Girls Incarcerated herunder:Fra premieredatoen (2. marts, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Girls Incarcerated (Piger bag lås og slå) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Girls Incarcerated (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar