Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Girls Incarcerated

Girls Incarcerated

21/06/2019 | Ingen kommentarer

Se Girls Incarcerated på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Documentary, Reality-TV, Talk-Show
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: 45 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: Skænderier, venskaber, dating og regler. Teenagelivet er fuld af drama. Men bag tremmer er indsatsen meget højere.


Se Girls Incarcerated på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Girls Incarcerated (Piger bag lås og slå) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 21. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Girls Incarcerated (Piger bag lås og slå) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Girls Incarcerated herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Girls Incarcerated (Piger bag lås og slå) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Girls Incarcerated (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar