Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Girls Trip

Girls Trip

01/05/2019 | Flixfilm

Girls Trip på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Adventure, Comedy, Drama
Instruktion: Malcolm D. Lee
Skuespillere: Regina Hall, Queen Latifah, Jada Pinkett Smith
Spilletid: 122 min
Land: United States, Canada, China
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Fire tidligere skolekammerater går amok under en genforeningstur til den årlige Essence Festival i New Orleans, der tester styrken af deres søsterskab.

Girls Trip havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Girls Trip på YouTube.Se Girls Trip på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Girls Trip ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Girls Trip stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Girls Trip, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Girls Trip er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar