Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Girls und Panzer

Girls und Panzer

15/12/2019 | Flixfilm

Se Girls und Panzer på Netflix

Indspilningsår: 2012–
Genre: Animation, Action, Comedy, Sport
Instruktør: N/A
Skuespillere: Mai Fuchigami, Ai Kayano, Mami Ozaki, Ikumi Nakagami
Spilletid: 25 min
Land: Japan
Sprog: Russian, English, Japanese
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Miho Nishizumi prøver at flygte fra sin families traditioner for at køre tanks ved at starte på en ny skole, men ender i stedet tilbage i sporten sammen med venner.


Se Girls und Panzer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Girls und Panzer (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Girls und Panzer (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Girls und Panzer:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Girls und Panzer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Girls und Panzer (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar