Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Girls und Panzer

Girls und Panzer

15/12/2019 | Flixfilm

Se Girls und Panzer på Netflix

Indspilningsår: 2012–
Genre: Animation, Action, Comedy, Sport
Instruktør: N/A
Skuespillere: Mai Fuchigami, Ai Kayano, Mami Ozaki, Ikumi Nakagami
Spilletid: 25 min
Land: Japan
Sprog: Russian, English, Japanese
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Miho Nishizumi prøver at flygte fra sin families traditioner for at køre tanks ved at starte på en ny skole, men ender i stedet tilbage i sporten sammen med venner.

Girls und Panzer (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Girls und Panzer på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Girls und Panzer (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Girls und Panzer (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Girls und Panzer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Girls und Panzer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar