Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Girls With Balls

Girls With Balls

26/07/2019 | Flixfilm

Girls With Balls på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy, Horror
Instruktion: Olivier Afonso
Skuespillere: Artus, Manon Azem, Louise Blachère
Spilletid: 77 min
Land: France, Belgium
Sprog: French
IMDb-karakter: 3.9

Handling: Strandet i en skov og begloet af nogle særdeles uhyggelige jægere – dette kvindelige volleyballhold stiller op til deres livs farligste kamp.Se Girls With Balls på Netflix
Anmeldelse: Girls With Balls

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Girls With Balls havde premiere på Netflix Danmark den 26. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Girls With Balls på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Girls With Balls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Girls With Balls stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Girls With Balls, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Girls With Balls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar