Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Girls With Balls

Girls With Balls

26/07/2019 | Flixfilm

Se Girls With Balls på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Horror
Instruktør: Olivier Afonso
Skuespillere: Camille Razat, Guillaume Canet, Denis Lavant, Manon Azem
Spilletid: 77 min
Land: France, Belgium
Sprog: French
IMDb-karakter: 3.8

Handling: Strandet i en skov og begloet af nogle særdeles uhyggelige jægere – dette kvindelige volleyballhold stiller op til deres livs farligste kamp.

Girls With Balls havde premiere på Netflix Danmark den 26. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Girls With Balls på NetflixAnmeldelse: Girls With Balls

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Girls With Balls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Girls With Balls stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Girls With Balls, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Girls With Balls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar