Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Girls With Balls

Girls With Balls

26/07/2019 | Flixfilm

Se Girls With Balls på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Horror
Instruktør: Olivier Afonso
Skuespillere: Guillaume Canet, Anne-Solenne Hatte, Dany Verissimo-Petit, Denis Lavant
Spilletid: 77 min
Land: France, Belgium
Sprog: French
IMDb-karakter: 3.8

Beskrivelse: Strandet i en skov og begloet af nogle særdeles uhyggelige jægere – dette kvindelige volleyballhold stiller op til deres livs farligste kamp.


Se Girls With Balls på Netflix

Anmeldelse: Girls With Balls

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGirls With Balls havde premiere på Netflix Danmark den 26. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Girls With Balls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Girls With Balls herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Girls With Balls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Girls With Balls stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar