Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Giv Netflix-gavekort i julegave

Giv Netflix-gavekort i julegave

27/11/2020 | Flixfilm

netflix gavekort julMangler du en gave eller vil du blot forkæle dig selv, så kan du nu nemt og hurtigt købe et gavekort til Netflix online.

Gavekortet giver adgang til flere tusind serier og film helt uden reklamer eller forpligtelser. Heriblandt hit-serier som ‘Stranger Things‘, ‘The Crown‘ og ‘The Queens Gambit‘ og storslået filmoplevelser med ‘The Irishman‘ ‘Marriage Story‘, The Old Guard‘ samt meget andet underholdning.

Man kan vælge i mellem Netflix-gavekort på 250 kroner og 500 kroner, samt et dynamisk gavekort hvor man selv kan bestemme værdien på mellem 250 og 2500 kroner. Det er dermed selv muligt, at bestemme om gavekortet skal indeholde 3, 6 eller 12 måneders gratis Netflix.

Her kan du købe gavekort til Netflix: Link.

Gavekortet kan benyttes af eksisterende medlemmer, men også ved oprettelse af nyt medlemsskab. Det smarte ved Netflix-gavekortet er, at det kan benyttes uden at skulle angive andre betalingsoplysninger som kreditkort.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når du har bestilt gavekortet, modtager du øjeblikkeligt en unik gavekortkode på i din email-indbakke. I meddelelsen finder du også oplysninger om hvordan gavekortet indløses. Gavekoden har ingen udløbsdato og kan derfor bruges i ubestemt tid.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 23 – 2024)

Det er ikke Netflix, som står får salget af online gavekort, men den officielle forhandler Startselect, som streamingtjenesten har et eksklusivt samarbejde med. Startselect er en online formidler af gavekort og man kan således købe til gavekort til mange andre udbydere end Netflix, heriblandt Playstation Store, Xbox, Spotify, App Store og iTunes m.fl.

Hvis ikke man ønsker, at købe sit gavekort på internettet er det stadig muligt at finde dem i fysiske butikker som Elgiganten, Føtex, Bilka, Netto m.fl.

Køb gavekort til Netflix online her: Link.

Note: Flixfilm er partner med Startselect. Flixfilm kan tjene provision for produkter, der er købt via tilknyttede links.
Skriv kommentar