Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Give Up Tomorrow

Give Up Tomorrow

01/04/2014 | Flixfilm

Se Give Up Tomorrow på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Documentary, Crime, Mystery, Thriller
Instruktør: Michael Collins
Skuespillere: N/A
Spilletid: 95 min
Land: USA, UK
Sprog: English, Filipino, Spanish
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Denne interessante dokumentar ser på Paco Larrañagas kontroversielle retssag. Han blev dømt for mord på to kvinder i Filippinerne i 1997.


Se Give Up Tomorrow på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGive Up Tomorrow havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Give Up Tomorrow ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Give Up Tomorrow herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Give Up Tomorrow er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Give Up Tomorrow stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar