Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Giving Voice

Giving Voice

11/12/2020 | Flixfilm

Se Giving Voice på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary
Instruktør: James D. Stern, Fernando Villena
Skuespillere: Viola Davis, Aaron Guy, Callie Holley, Freedom Martin
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Seks ambitiøse teaterelver kommer til optagelsesprøve om en plads i August Wilson-monologkonkurrencen, som kulminerer i en medrivende finale på en scene på Broadway.

Giving Voice havde premiere på Netflix Danmark den 11. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Giving Voice på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Giving Voice ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Giving Voice stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Giving Voice, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Giving Voice er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar