Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Glacé

01/01/2018 | Flixfilm

Se Glacé på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En grusom opdagelse på en bjergtop i de franske Pyrenæer trækker efterforskeren Martin Servaz ind i et forskruet spil med en seriemorder i denne iskolde thriller.


Se Glacé på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGlacé (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Glacé (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Glacé herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Glacé er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Glacé (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Glacé

 1. Knud Nielsen - kl. 00:44, 18-06-2020:

  Hej

  Jeg var chokeret, da jeg læste denne undertekst i serien Glacé, afsnit 6:

  “Er Cyril ikke sammen med jeg?”

  Jeg måtte spole tilbage og læse igen. Jo, den var god nok. Jeg havde ikke læst forkert.

  Sætningen vidner om en helt forfejlet forståelse af dansk sprog. Det hedder naturligvis “… med mig”. “Jeg” anvendes kun i nominativ. Fejlen ses stadig oftere. Den er desværre udtryk for det, der kaldes hyperkorrektion: en angst for at lave fejl – hvorved der netop laves fejl!

  Det undrer mig, at der ikke gribes ind over for så helt himmelråbende fejl.

  Er der slet ingen kvalitetskontrol?

  Venlig hilsen
  Knud

  Skriv kommentar