Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Glacé

01/01/2018 | Flixfilm

Se Glacé på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En grusom opdagelse på en bjergtop i de franske Pyrenæer trækker efterforskeren Martin Servaz ind i et forskruet spil med en seriemorder i denne iskolde thriller.

Glacé (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Glacé på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Glacé (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Glacé (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Glacé, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Glacé er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Glacé

 1. Knud Nielsen - kl. 00:44, 18-06-2020:

  Hej

  Jeg var chokeret, da jeg læste denne undertekst i serien Glacé, afsnit 6:

  “Er Cyril ikke sammen med jeg?”

  Jeg måtte spole tilbage og læse igen. Jo, den var god nok. Jeg havde ikke læst forkert.

  Sætningen vidner om en helt forfejlet forståelse af dansk sprog. Det hedder naturligvis “… med mig”. “Jeg” anvendes kun i nominativ. Fejlen ses stadig oftere. Den er desværre udtryk for det, der kaldes hyperkorrektion: en angst for at lave fejl – hvorved der netop laves fejl!

  Det undrer mig, at der ikke gribes ind over for så helt himmelråbende fejl.

  Er der slet ingen kvalitetskontrol?

  Venlig hilsen
  Knud

  Skriv kommentar