Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gladbeck: The Hostage Crisis

Gladbeck: The Hostage Crisis

08/06/2022 | Flixfilm

Gladbeck: The Hostage Crisis på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I august 1988 holder to bevæbnede bankrøvere det tyske politi i skak i 54 timer under et gidseldrama, der ender i en skududveksling og tre dødsfald.

Gladbeck: The Hostage Crisis havde premiere på Netflix Danmark den 8. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Gladbeck: The Hostage Crisis på YouTube.Se Gladbeck: The Hostage Crisis på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Gladbeck: The Hostage Crisis ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gladbeck: The Hostage Crisis stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gladbeck: The Hostage Crisis, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gladbeck: The Hostage Crisis er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar