Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gladiator

Gladiator

01/07/2020 | Flixfilm

Se Gladiator på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktør: Ridley Scott
Skuespillere: Russell Crowe, Joaquin Phoenix, Connie Nielsen, Oliver Reed
Spilletid: 155 min
Land: USA, UK, Malta, Morocco
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Beskrivelse: En romersk general står til at overtage tronen efter kejserens død, men dømmes i stedet til døden af den tidligere herskers magtsyge søn.


Se Gladiator på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Gladiator havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gladiator ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Gladiator:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gladiator er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gladiator stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar