Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gladiator

Gladiator

20/01/2016 | Flixfilm

Se Gladiator på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktør: Ridley Scott
Skuespillere: Russell Crowe, Joaquin Phoenix, Connie Nielsen, Oliver Reed
Spilletid: 155 min
Land: USA, UK, Malta, Morocco
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Handling: To teenagere involveres i ulovlige gadeslagsmål. Den ene gør det for at tjene penge. Den anden ser det som en vej ud af ghettoen.

Gladiator havde premiere på Netflix Danmark den 20. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Gladiator på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Gladiator ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gladiator stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gladiator, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gladiator er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Gladiator

  1. Henrik - kl. 14:14, 24-01-2016:

    Forkert info og trailer

    Skriv kommentar