Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Glamour Girls

Glamour Girls

24/06/2022 | Flixfilm

Glamour Girls på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Luksusprostitutionens verden lover en gruppe kvinder glamour, rigdom og chancen for at genopfinde sig selv – indtil et mord og et tyveri truer det hele.

Glamour Girls havde premiere på Netflix Danmark den 24. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Glamour Girls på YouTube.Se Glamour Girls på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Glamour Girls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Glamour Girls stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Glamour Girls, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Glamour Girls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar