Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Glem Netflix USA – Brug den hollandske Netflix

Glem Netflix USA – Brug den hollandske Netflix

24/04/2014 | Flixfilm

netflix nl unblock usDer er blevet skrevet og snakket meget om den amerikanske Netflix USA, som skulle byde på et meget større udvalg, nyere film og flere serier. Det er korrekt at udvalget og antallet af serier på den amerikanske Netflix er stort, men når det kommer til film og serier af nyere dato, så er den hollandske Netflix et bedre alternativ. Det viser en gennemgang af udvalget på de to streamingtjenester som Flixfilm.dk har lavet.

Få Netflix USA i Danmark

Vi viser dig nederst hvordan du får adgang til den hollandske Netflix og nyere film.

Den hollandske Netflix har et udvalg af film og serier på størrelse med den danske, men deres udvalg af betragtelig nyere dato. På den hollandske kan du finde film som Frozen, The Lone Ranger, Monsters University, The Amazing Spiderman, Men In Black 3, The Avengers, 2012 og Ringenes Herre. Streamingtjenesten har øjensynligt opnået bedre aftaler med filmselskaberne end det var muligt her i Danmark. Den hollandske Netflix har bl.a. aftale med Disney og Pixar således alle deres film kan ses på filmtjenesten. Det er flere film end der på nuværende tidspunkt er tilgængelig på den amerikanske Netflix, selvom Netflix har indgået en eksklusiv aftale med Disney i USA.

Se amerikansk Netflix USA i Danmark

Hvad angår serier er de i Holland også flere sæsoner foran end vi er i Danmark. Man kan bl.a. finde Californication (6 sæsoner), Justified (3 sæsoner), The Vampires Diaries (4 sæsoner), Mad Men (5 sæsoner) og alle afsnit af Breaking Bad. Den nye serie Fargo fra de anerkendte Coen-brødre, kan også ses på den hollandske Netflix, mens den her i Danmark vises på en konkurrerende streamingtjeneste.

LÆS OGSÅ:   Én af de klammeste Netflix-film får en efterfølger - Se teaser til 'The Platform 2'

Der skal dog nævnes, at der findes hverken danske eller engelske undertekster på den hollandske Netflix, men underteksterne kan selvfølgelig fjernes. Filmene er desuden ikke synkroniseret hvis man skulle tro det. Alle er tilgængelige på deres originale sprog.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan får du adgang til den hollandske Netflix:

1. Gå ind på PureVPN og opret en gratis konto.

2. Følg de nemme vejledninger på PureVPN til, at få Netflix NL på din PC, Mac, Xbox, iPhone, iPad, PS3, PS4 m.v.

3. Når du har oprettet din konto og fulgt vejledningerne er det vigtigt, at du logger ind på PureVPN og skifter region til The Netherlands. Den er nemlig som standard sat til, at give adgang til den amerikanske Netflix.

Med servicen kan man dermed også se den amerikanske Netflix hvis man skulle have lyst til det. Det er gratis at bruge servicen de første 7 dage, hvorefter det koster omkring 27 kr om måneden. Hvis du allerede har adgang til den danske Netflix behøver du ikke oprette en ny konto, da denne kan bruges i alle lande hvor Netflix er tilgængelig.

Flixfilms.nl kan du holde øje med de nyeste film og serier der bliver tilføjet den hollandske Netflix.
5 kommentarer til Glem Netflix USA – Brug den hollandske Netflix

 1. carsten - kl. 01:58, 30-08-2014:

  Tak for linket. Det er dog ikke korrekt at holland viser alle film fra Disney / Pixar. Faktisk er der bemærkelsesværdigt få Disney film dér. Feks. Ratatouille

 2. Ak - kl. 16:33, 27-09-2014:

  Hold nu kæft Carsten, du fuld af lårt

 3. Ak - kl. 16:33, 27-09-2014:

  Hold nu kæft Carsten, du fuld af lårt 4. Frederik - kl. 18:34, 16-10-2014:

  Undertekster findes vel sagtens kun på engelsk eller hyr??

 5. Alezia - kl. 06:46, 28-04-2016:

  Kan det hollandske Netflix også vise ting på dansk?

Skriv kommentar