Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Glen Campbell: I’ll Be Me

Glen Campbell: I’ll Be Me

01/08/2016 | Flixfilm

Glen Campbell: I’ll Be Me på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne hjertegribende film skildrer countrymusikikonets bemærkelsesværdige karriere, hans Alzheimer-diagnose i 2011 og hans sidste turné og farvel til sine fans.

Glen Campbell: I’ll Be Me havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Glen Campbell: I’ll Be Me på YouTube.Se Glen Campbell: I’ll Be Me på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Glen Campbell: I’ll Be Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Glen Campbell: I’ll Be Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Glen Campbell: I’ll Be Me, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Glen Campbell: I’ll Be Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar