Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Glitch

07/10/2022 | Flixfilm

Glitch på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Comedy, Mystery, Sci-Fi
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jeon Yeo-bin, Jin-Ah Im, Dong-hwi Lee
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En ung kvinde slår sig sammen med en ufolog for at efterforske sin kærestes pludselige forsvinden og falder tilfældigt over et vildt komplot.

Glitch (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Glitch på YouTube.Se Glitch på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Glitch (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Glitch (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Glitch, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Glitch er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar