Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Glitch Techs

Glitch Techs

17/08/2020 | Flixfilm

Se Glitch Techs på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Animation, Action, Family, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ricardo Hurtado, Monica Ray, Scott Kreamer, Dan Milano
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: To teenagere arbejder i en spilbutik for at skjule deres virkelige arbejde: at jage spilmonstre, der er sluppet ud i den virkelige verden.


Se Glitch Techs på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Glitch Techs (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 17. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Glitch Techs (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Glitch Techs:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Glitch Techs er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Glitch Techs (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar