Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Glitter Force Doki Doki

Glitter Force Doki Doki

10/11/2017 | Ingen kommentarer

Se Glitter Force Doki Doki på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Fire piger fremkalder deres indre superhelte for at forsvare Jorden og det magiske kongerige Splendorius mod kong Mercenare og hans håndlangere.


Se Glitter Force Doki Doki på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Glitter Force Doki Doki (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Glitter Force Doki Doki (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Glitter Force Doki Doki herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Glitter Force Doki Doki er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Glitter Force Doki Doki (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar