Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Global Family

Global Family

25/04/2022 | Flixfilm

Global Family på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktion: Melanie Andernach, Andreas Köhler
Skuespillere: Abdullah, Aden, Bilal
Spilletid: 86 min
Land: Germany, Canada, Ethiopia, Italy
Sprog: Somali
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Denne dokumentar følger en international flygtningefamilie, der er flygtet fra borgerkrigen i Somalia, mens de konfronterer spørgsmål om deres hjem, slægtskab og fremtid.

Global Family havde premiere på Netflix Danmark den 25. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Global Family på YouTube.Se Global Family på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Global Family ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Global Family stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Global Family, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Global Family er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar