Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gloria Bell

Gloria Bell

08/01/2021 | Flixfilm

Gloria Bell på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy, Drama, Music
Instruktion: Sebastián Lelio
Skuespillere: Julianne Moore, John Turturro, Caren Pistorius
Spilletid: 2 min
Land: Chile, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En fraskilt kvinde nyder livet, om dagen arbejder hun i forsikringsbranchen, og om aftenen danser hun på natklubberne i Los Angeles. Men så dukker der en ny mand op.

Gloria Bell havde premiere på Netflix Danmark den 8. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Gloria Bell på YouTube.Se Gloria Bell på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Gloria Bell ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gloria Bell stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gloria Bell, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gloria Bell er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar