Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Glória

05/11/2021 | Flixfilm

Glória på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Spioner, løgne og hemmeligheder blomstrer i byen Glória do Ribatejo i 1968, mens en medarbejder ved Radio Free Europe spiller på to heste under den kolde krig i Portugal.

Glória (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Glória på YouTube.Se Glória på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Glória (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Glória (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Glória, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Glória er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar