Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Glory Road

Glory Road

31/12/2017 | Flixfilm

Se Glory Road på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Biography, Drama, Sport
Instruktør: James Gartner
Skuespillere: Josh Lucas, Derek Luke, Austin Nichols
Spilletid: 118 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: I 1965 overtager træneren Don Haskins et tabende basketballhold på Texas Western University og sætter syv sorte spillere på banen, hvilket resulterer i trusler.

Glory Road havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Glory Road på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Glory Road ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Glory Road stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Glory Road, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Glory Road er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar