Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Glory

01/05/2020 | Flixfilm

Se Glory på Netflix

Indspilningsår: 1989
Genre: Biography, Drama, History, War
Instruktør: Edward Zwick
Skuespillere: Matthew Broderick, Denzel Washington, Cary Elwes, Morgan Freeman
Spilletid: 122 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: Dette rystende drama følger de første afrikansk-amerikanere, som deltog i den amerikanske borgerkrig, og viser, hvordan de var med til at ændre slagets gang.


Se Glory på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Glory (Ærens mark) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Glory (Ærens mark) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Glory:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Glory (Ærens mark) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Glory stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar