Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Glory

01/05/2020 | Flixfilm

Glory på Netflix

Produktionsår: 1989
Genre: Biography, Drama, History
Instruktion: Edward Zwick
Skuespillere: Matthew Broderick, Denzel Washington, Cary Elwes
Spilletid: 122 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Dette rystende drama følger de første afrikansk-amerikanere, som deltog i den amerikanske borgerkrig, og viser, hvordan de var med til at ændre slagets gang.

Glory (Ærens mark) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Glory på YouTube.Se Glory på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Glory (Ærens mark) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Glory stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Glory, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Glory (Ærens mark) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar