Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Glow; Ny Netflix-serie fra skaberne af Homeland og Orange Is the New Black

Glow; Ny Netflix-serie fra skaberne af Homeland og Orange Is the New Black

11/04/2017 | Flixfilm

Den 23. juni har Netflix Danmark premiere på en ny original serie, som er spækket med 80’er vibes og kvinder iført spandex, glimmer og højt hår!

Serien hedder ‘Glow’ og er skabt af Liz Flahive (Homeland, Nurse Jackie) og Carly Mensch (Nurse Jackie, Orange Is The New Black, Weeds), mens Jenji Kohan (Orange Is the New Black) er producer.

Netflix har netop offentliggjort de første billeder fra serien, som kan ses nederst i artiklen.

Glow følger den arbejdsløse skuespiller Ruth Wilder (Alison Brie) i 1980’ernes Los Angeles, som i et sidste desperat forsøg på at blive berømt prøver lykken i wrestling-verdenen.

I en gruppe på 12 kvindelige wrestlere konkurrerer Ruth blandt andet mod Debbie Eagan (Betty Gilpin), en tidligere skuespillerinde der forlod branchen, da hun skulle have et barn, men er nu tilbage, da hendes perfekte liv viste sig ikke at være så perfekt endda. Ved roret for wrestling-gruppen er Sam Sylvia (Marc Maron), en afdanket B-film-instruktør der skal lede gruppen til stjernestatus.

LÆS OGSÅ:   Tour de France ruller igen ind på Netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

I hovedrollen ses som nævnt den amerikanske skuespiller Alison Brie, der tidligere har gjort sig bemærket i serier som Mad Men og Community. Hun er ligeledes stemmen bag Diane Nguyen i Netflix-serien BoJack Horseman.

Se Glow sæson 1 på Netflix Danmark fra den 23. juni 2017.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar