Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Glow Up

01/01/2023 | Flixfilm

Glow Up på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Game-Show, Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Dominic C. Skinner, Val Garland, Maya Jama
Spilletid: 32S min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: I denne konkurrence bliver håbefulde makeupartister udsat for en række farverige udfordringer i kampen om at vinde en karrieremulighed i skønhedsbranchen.Se Glow Up på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Glow Up (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Glow Up på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Glow Up (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Glow Up (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Glow Up, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Glow Up er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar