Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Glow Up

01/01/2020 | Flixfilm

Se Glow Up på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Dominic C. Skinner, Val Garland, Stacey Dooley
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: I denne konkurrence bliver håbefulde makeupartister udsat for en række farverige udfordringer i kampen om at vinde en karrieremulighed i skønhedsbranchen.Se Glow Up på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Glow Up (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Glow Up (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Glow Up:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Glow Up er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Glow Up (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar