Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Glow

09/08/2019 | Flixfilm

Glow på Netflix

Produktionsår: 2017–2019
Genre: Comedy, Drama, Sport
Instruktion: N/A
Skuespillere: Alison Brie, Marc Maron, Betty Gilpin
Spilletid: 35 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish, Russian, Central Khmer
IMDb-karakter: 8.0

Handling: I 1980'ernes Los Angeles genopfinder en flok utilpassede kvinder sig som Gorgeous Ladies of Wrestling. En komedie af holdet bag Orange Is the New Black.

Glow (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 9. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Glow på YouTube.Se Glow på NetflixAnmeldelse: Glow

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Glow (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Glow (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Glow, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Glow er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar