Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Glow

09/08/2019 | Flixfilm

Se Glow på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Comedy, Drama, Sport
Instruktør: N/A
Skuespillere: Alison Brie, Betty Gilpin, Britt Baron, Sydelle Noel
Spilletid: 35 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish, Russian, Khmer
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: I 1980'ernes Los Angeles genopfinder en flok utilpassede kvinder sig som Gorgeous Ladies of Wrestling. En komedie af holdet bag Orange Is the New Black.


Se Glow på Netflix

Anmeldelse: Glow

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Glow (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 9. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Glow (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Glow:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Glow er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Glow (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar