Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Glowing Stars

Glowing Stars

15/11/2017 | Flixfilm

Se Glowing Stars på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Denne teenager har det svært med pubertet og en mor, som er alvorligt syg. Hun reagerer med trods og søger tilflugt hos en klassekammerat.


Se Glowing Stars på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGlowing Stars (Lysende stjerner) havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Glowing Stars (Lysende stjerner) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Glowing Stars herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Glowing Stars (Lysende stjerner) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Glowing Stars stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar