Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Glowing Stars

Glowing Stars

15/11/2017 | Ingen kommentarer

Se Glowing Stars på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Denne teenager har det svært med pubertet og en mor, som er alvorligt syg. Hun reagerer med trods og søger tilflugt hos en klassekammerat.


Se Glowing Stars på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Glowing Stars (Lysende stjerner) havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Glowing Stars (Lysende stjerner) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Glowing Stars herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Glowing Stars (Lysende stjerner) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Glowing Stars stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar