Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

GMO OMG

20/10/2014 | Flixfilm

GMO OMG på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Documentary
Instruktion: Jeremy Seifert
Skuespillere: Jeremy Seifert, Vandana Shiva, Cary Fowler
Spilletid: 90 min
Land: United States, Haiti, Norway
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Denne dokumentar følger en far, der vil have svar på, hvad vi kommer i munden på vores familier, og undersøger forskellige risici ved GMO'er.Se GMO OMG på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

GMO OMG havde premiere på Netflix Danmark den 20. oktober, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til GMO OMG på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om GMO OMG ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at GMO OMG stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame GMO OMG, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til GMO OMG er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar