Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

GMO OMG

20/10/2014 | Flixfilm

Se GMO OMG på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary
Instruktør: Jeremy Seifert
Skuespillere: Jeremy Seifert, Vandana Shiva, Cary Fowler, Dennis Kucinich
Spilletid: 90 min
Land: USA, Haiti, Norway
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Denne dokumentar følger en far, der vil have svar på, hvad vi kommer i munden på vores familier, og undersøger forskellige risici ved GMO'er.


Se GMO OMG på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGMO OMG havde premiere på Netflix Danmark den 20. oktober, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om GMO OMG ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til GMO OMG herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til GMO OMG er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at GMO OMG stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar