Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gnavne Gamle Mænd 2

Gnavne Gamle Mænd 2

22/04/2015 | Flixfilm

Se Gnavne Gamle Mænd 2 på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: I denne efterfølger til Grumpy Old Men genantænder et bryllup den gamle fejde mellem naboerne og fiskekammeraterne John og Max.


Se Gnavne Gamle Mænd 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGnavne Gamle Mænd 2 havde premiere på Netflix Danmark den 22. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gnavne Gamle Mænd 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Gnavne Gamle Mænd 2 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gnavne Gamle Mænd 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gnavne Gamle Mænd 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Gnavne Gamle Mænd 2

  1. Karin Fisch-Thomsen - kl. 15:08, 27-12-2017:

    Nu har jeg søgt og søgt efter Gnavne Gamle Mænd (den første, som var bedst). Den findes på filmstriben, men er den ikke på Netflix? Det er da helt tosset.

    Skriv kommentar