Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Gnavne Gamle Mænd 2

22/04/2015 | 1 kommentar

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: I denne efterfølger til Grumpy Old Men genantænder et bryllup den gamle fejde mellem naboerne og fiskekammeraterne John og Max.


Se Gnavne Gamle Mænd 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Gnavne Gamle Mænd 2 havde premiere på Netflix Danmark den 22. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gnavne Gamle Mænd 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Gnavne Gamle Mænd 2 herunder:Fra premieredatoen (22. april, 2015) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Gnavne Gamle Mænd 2 er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Gnavne Gamle Mænd 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
1 kommentar til Gnavne Gamle Mænd 2

  1. Karin Fisch-Thomsen - kl. 15:08, 27-12-2017:

    Nu har jeg søgt og søgt efter Gnavne Gamle Mænd (den første, som var bedst). Den findes på filmstriben, men er den ikke på Netflix? Det er da helt tosset.

    Skriv kommentar