Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gnavne Gamle Mænd 2

Gnavne Gamle Mænd 2

22/04/2015 | Flixfilm

Gnavne Gamle Mænd 2 på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne efterfølger til Grumpy Old Men genantænder et bryllup den gamle fejde mellem naboerne og fiskekammeraterne John og Max.

Gnavne Gamle Mænd 2 havde premiere på Netflix Danmark den 22. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Gnavne Gamle Mænd 2 på YouTube.Se Gnavne Gamle Mænd 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Gnavne Gamle Mænd 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gnavne Gamle Mænd 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gnavne Gamle Mænd 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gnavne Gamle Mænd 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Gnavne Gamle Mænd 2

  1. Karin Fisch-Thomsen - kl. 15:08, 27-12-2017:

    Nu har jeg søgt og søgt efter Gnavne Gamle Mænd (den første, som var bedst). Den findes på filmstriben, men er den ikke på Netflix? Det er da helt tosset.

Skriv kommentar