Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gnomeo and Juliet

Gnomeo and Juliet

18/03/2015 | Flixfilm

Gnomeo and Juliet på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Havenisserne Gnomeo og Julie er fanget i en årelang nabofejde, men kan en lyserød plastikflamingo og kapløb med plæneklippere hjælpe det unge par til at finde lykken?

Gnomeo and Juliet havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Gnomeo and Juliet på YouTube.Se Gnomeo and Juliet på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Gnomeo and Juliet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gnomeo and Juliet stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gnomeo and Juliet, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gnomeo and Juliet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar