Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Go Dog Go

Go Dog Go

07/12/2021 | Flixfilm

Go Dog Go på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Animation
Instruktion: N/A
Skuespillere: Michela Luci, Callum Shoniker, Lyon Smith
Spilletid: N/A
Land: United States, United Kingdom
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Den opfindsomme hundehvalp Prik er altid på jagt efter nye eventyr sammen med sine bedste venner. Undervejs løser de problemer og hjælper Poterups indbyggere.

Go Dog Go (Afsted, afsted, hund) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 7. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Go Dog Go på YouTube.Se Go Dog Go på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Go Dog Go (Afsted, afsted, hund) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Go Dog Go (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Go Dog Go, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Go Dog Go (Afsted, afsted, hund) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar