Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Go Fast

01/11/2016 | Flixfilm

Se Go Fast på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Olivier Van Hoofstadt
Skuespillere: Roschdy Zem, Olivier Gourmet, Jocelyn Lagarrigue, Julie Durand
Spilletid: 110 min
Land: France
Sprog: French, Spanish, English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: For at hævne sin partners mord infiltrerer kriminalbetjenten Marek en bande, der bruger ultrahurtige biler og -både til at smugle narkotika ind i Frankrig.


Se Go Fast på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGo Fast havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Go Fast ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Go Fast herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Go Fast er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Go Fast stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar