Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Go! Go! Cory Carson: The Chrissy

Go! Go! Cory Carson: The Chrissy

01/05/2020 | Flixfilm

Se Go! Go! Cory Carson: The Chrissy på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Carson-børnene vinder et talentshow med en dans, som Cory har opfundet. Men da Julle-dansen får succes, får hans lillesøster al opmærksomheden.

Go! Go! Cory Carson: The Chrissy (Dyt! Dyt! Billy Bilsen: Julles dans) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Go! Go! Cory Carson: The Chrissy på YouTube.Se Go! Go! Cory Carson: The Chrissy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Go! Go! Cory Carson: The Chrissy (Dyt! Dyt! Billy Bilsen: Julles dans) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Go! Go! Cory Carson: The Chrissy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Go! Go! Cory Carson: The Chrissy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Go! Go! Cory Carson: The Chrissy (Dyt! Dyt! Billy Bilsen: Julles dans) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar