Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » GO!: The Unforgettable Party

GO!: The Unforgettable Party

15/11/2019 | Flixfilm

GO!: The Unforgettable Party på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Mías ferie med sin far bliver overraskende afbrudt af ankomsten af Lupe, Mercedes, Juanma og Álvaro, og deres skoledrama fortsætter ved søen.

GO!: The Unforgettable Party havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til GO!: The Unforgettable Party på YouTube.Se GO!: The Unforgettable Party på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om GO!: The Unforgettable Party ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at GO!: The Unforgettable Party stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame GO!: The Unforgettable Party, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til GO!: The Unforgettable Party er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar