Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » GO!: The Unforgettable Party

GO!: The Unforgettable Party

15/11/2019 | Flixfilm

Se GO!: The Unforgettable Party på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Mías ferie med sin far bliver overraskende afbrudt af ankomsten af Lupe, Mercedes, Juanma og Álvaro, og deres skoledrama fortsætter ved søen.Se GO!: The Unforgettable Party på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


GO!: The Unforgettable Party havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om GO!: The Unforgettable Party ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til GO!: The Unforgettable Party:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til GO!: The Unforgettable Party er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at GO!: The Unforgettable Party stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar