Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Goat

30/06/2018 | Flixfilm

Se Goat på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama
Instruktør: Andrew Neel
Skuespillere: Ben Schnetzer, Nick Jonas, Gus Halper, Danny Flaherty
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: En collegestuderende forsøger at komme sig over et brutalt angreb ved at melde sig ind i sin brors studenterforening, men optagelsesceremonien forværrer kun situationen.


Se Goat på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGoat havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Goat ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Goat herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Goat er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Goat stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar