Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » God Loves Uganda

God Loves Uganda

01/08/2015 | Flixfilm

God Loves Uganda på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Documentary
Instruktion: Roger Ross Williams
Skuespillere: N/A
Spilletid: 83 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Denne dokumentar undersøger den evangeliske kampagne for sprede de amerikanske konservative kristnes værdier i Uganda.

God Loves Uganda havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til God Loves Uganda på YouTube.Se God Loves Uganda på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om God Loves Uganda ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at God Loves Uganda stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame God Loves Uganda, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til God Loves Uganda er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar