Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Godless

22/11/2017 | Flixfilm

Se Godless på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Western
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jack O'Connell, Michelle Dockery, Scoot McNairy, Merritt Wever
Spilletid: 452 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Handling: En brutal lovløs terroriserer Det Vilde Vesten i sin søgen efter et tidligere bandemedlem, der har fået et nyt liv i en stille by kun befolket af kvinder.

Godless (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. november, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Godless på Netflix
Læs vores anmeldelse af Godless

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Godless (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Godless (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Godless, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Godless er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar