Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Godless

22/11/2017 | Flixfilm

Se Godless på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Western
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jack O'Connell, Michelle Dockery, Scoot McNairy, Merritt Wever
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: En brutal lovløs terroriserer Det Vilde Vesten i sin søgen efter et tidligere bandemedlem, der har fået et nyt liv i en stille by kun befolket af kvinder.


Se Godless på Netflix


Læs vores anmeldelse af Godless

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGodless (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Godless (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Godless herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Godless er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Godless (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar