Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Godnathistorier fra Netflix og Dinotrux

Godnathistorier fra Netflix og Dinotrux

04/11/2015 | Flixfilm

netflix dinotrux godnatBørn elsker at høre en godnathistorie inden de skal sove, men det er desværre ikke altid at forældrene har tid eller fantasi til at fortælle en historie. Derfor har streamingtjenesten Netflix i dag premiere på tre korte godnathistorie, som hver er på blot 5 minutters varighed.

Godnathistorierne baserer sig på de populære skabninger Dinotrux, der er halv dinosaur og halv maskine. De tre nye historier hedder Storbyg, Tjærehulsredningen og Skildtøjsoverraskelsen. Alle de nye animationsfilm kan ses på Netflix Danmark allerede nu og de findes naturligvis med dansk tale.

I forbindelse med premieren af godnathistorierne har Netflix fået lavet en undersøgelse, som viser at 87% procent af alle forældre oplever det at skulle lægge børnene i seng, som ét af de mere besværlige daglige gøremål. Derfor har Netflix lavet disse tre animationfilm, således børnene kan lægges i seng på blot 5 minutter – der er dog ingen garanti for at børnene sover efterfølgende.

LÆS OGSÅ:   De 5 mest sete film på Netflix lige nu

Dinotrux er lavet af DreamWorks Animation og de har lavet godnathistorierne efter det som børne elsker allermest; at se det samme show igen og igen. Derfor har de gjort filmene korte, således forældrene ikke behøver at skulle tænde for en helaftensfilm og den samme korte film på 5 minutter kan vises dagen efter.

Godnathistorierne kan findes på Netflix Danmark ved at søge efter Dinotrux.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar