Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » God’s Favorite Idiot

God’s Favorite Idiot

15/06/2022 | Flixfilm

God’s Favorite Idiot på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den søde Clark lader ikke til at være typen, som Gud ville vælge til at bekæmpe ondskab, så han må bede sine venner om hjælp til at udbrede det gode ord og redde verden.

God’s Favorite Idiot (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til God’s Favorite Idiot på YouTube.Se God’s Favorite Idiot på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om God’s Favorite Idiot (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at God’s Favorite Idiot (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame God’s Favorite Idiot, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til God’s Favorite Idiot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar