Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » God’s Not Dead 2

God’s Not Dead 2

01/04/2017 | Flixfilm

Se God’s Not Dead 2 på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Crime, Drama
Instruktør: Fernando Meirelles, Kátia Lund(co-director)
Skuespillere: Alexandre Rodrigues, Leandro Firmino, Phellipe Haagensen, Douglas Silva
Spilletid: 130 min
Land: Brazil, France, Germany
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 8.6

Beskrivelse: En troende kristen folkeskolelærer bliver hevet i retten, da en studerende anmelder hende for at diskutere Jesus i undervisningen.


Se God’s Not Dead 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGod’s Not Dead 2 (Gud er ikke død 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om God’s Not Dead 2 (Gud er ikke død 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til God’s Not Dead 2 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til God’s Not Dead 2 (Gud er ikke død 2) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at God’s Not Dead 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar