Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gods of Egypt

Gods of Egypt

01/01/2018 | Flixfilm

Se Gods of Egypt på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktør: Alex Proyas
Skuespillere: Brenton Thwaites, John Samaha, Courtney Eaton, Nikolaj Coster-Waldau
Spilletid: 127 min
Land: USA, Australia, China, Hong Kong
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: Efter at have mistet magten over Egypten til den mørke gud Seth, som bringer kaos til jorden, går solguden Horus sammen med en dødelig tyv for at redde menneskeheden.


Se Gods of Egypt på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGods of Egypt havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gods of Egypt ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Gods of Egypt herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gods of Egypt er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gods of Egypt stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar