Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gods of Egypt

Gods of Egypt

01/01/2018 | Flixfilm

Se Gods of Egypt på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktør: Alex Proyas
Skuespillere: Brenton Thwaites, John Samaha, Courtney Eaton, Nikolaj Coster-Waldau
Spilletid: 127 min
Land: USA, Australia, China, Hong Kong
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Efter at have mistet magten over Egypten til den mørke gud Seth, som bringer kaos til jorden, går solguden Horus sammen med en dødelig tyv for at redde menneskeheden.

Gods of Egypt havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Gods of Egypt på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Gods of Egypt ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gods of Egypt stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gods of Egypt, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gods of Egypt er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar