Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » God’s Own Country

God’s Own Country

01/04/2019 | Ingen kommentarer

Se God’s Own Country på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, History
Instruktør: Gordon Chan
Skuespillere: Wenzhuo Zhao, Sammo Kam-Bo Hung, Regina Wan, Keisuke Koide
Spilletid: 128 min
Land: China, Hong Kong
Sprog: Mandarin, Japanese
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: I Yorkshire indleder en indadvendt, homoseksuel landmand en hed affære med en rumænsk gæstearbejder, som viser ham, hvor dybt han formår at holde af.


Se God’s Own Country på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


God’s Own Country havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om God’s Own Country ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til God’s Own Country herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til God’s Own Country er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at God’s Own Country stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar