Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » God’s Own Country

God’s Own Country

01/04/2019 | Flixfilm

Se God’s Own Country på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Seth Barrish, Mike Birbiglia
Skuespillere: Mike Birbiglia
Spilletid: 70 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: I Yorkshire indleder en indadvendt, homoseksuel landmand en hed affære med en rumænsk gæstearbejder, som viser ham, hvor dybt han formår at holde af.


Se God’s Own Country på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGod’s Own Country havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om God’s Own Country ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til God’s Own Country herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til God’s Own Country er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at God’s Own Country stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar