Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Godspeed

23/05/2022 | Flixfilm

Godspeed på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama
Instruktion: Mehmet Ada Öztekin
Skuespillere: Engin Akyürek, Tolga Saritas, Belfu Benian
Spilletid: 119 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En tidligere kaptajn i hæren rejser til Dalyan for at forhindre sin bedste vens pige i at gifte sig med en anden. Men sorg og et krigstraume ødelægger hans rejse.

Godspeed havde premiere på Netflix Danmark den 23. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Godspeed på YouTube.Se Godspeed på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Godspeed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Godspeed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Godspeed, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Godspeed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar