Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Godzilla

30/11/2021 | Flixfilm

Se Godzilla på Netflix

Produktionsår: 1998
Genre: Action, Sci-Fi, Thriller
Instruktion: Roland Emmerich
Skuespillere: Matthew Broderick, Jean Reno, Maria Pitillo
Spilletid: 139 min
Land: United States, Japan
Sprog: English, French, Japanese, Russian, Spanish
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Et hold af eksperter – inklusive en biolog og to videnskabsmænd – skal forhindre en øgle i overstørrelse i at ødelægge hele Manhattan.

Godzilla havde premiere på Netflix Danmark den 30. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Godzilla på YouTube.Se Godzilla på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Godzilla ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Godzilla stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Godzilla, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Godzilla er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar