Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Godzilla

29/03/2019 | Flixfilm

Se Godzilla på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Action, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Roland Emmerich
Skuespillere: Matthew Broderick, Jean Reno, Maria Pitillo, Hank Azaria
Spilletid: 139 min
Land: USA, Japan
Sprog: English, French, Japanese, Russian, Spanish
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: Et hold af eksperter – inklusive en biolog og to videnskabsmænd – skal forhindre en øgle i overstørrelse i at ødelægge hele Manhattan.


Se Godzilla på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGodzilla havde premiere på Netflix Danmark den 29. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Godzilla ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Godzilla herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Godzilla er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Godzilla stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar