Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Godzilla: City on the Edge of Battle

Godzilla: City on the Edge of Battle

18/07/2018 | Flixfilm

Se Godzilla: City on the Edge of Battle på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Animation, Action, Sci-Fi
Instruktør: Hiroyuki Seshita, Kôbun Shizuno
Skuespillere: Mamoru Miyano, Takahiro Sakurai, Kana Hanazawa, Tomokazu Sugita
Spilletid: 101 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: På Jorden får Haruo og hans ledsagere kontakt med den indfødte Houtua-stamme. De begiver sig af sted mod det gamle Mecha-Godzilla-anlæg for at besejre Godzilla.


Se Godzilla: City on the Edge of Battle på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGodzilla: City on the Edge of Battle havde premiere på Netflix Danmark den 18. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Godzilla: City on the Edge of Battle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Godzilla: City on the Edge of Battle herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Godzilla: City on the Edge of Battle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Godzilla: City on the Edge of Battle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar