Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Godzilla: King of the Monsters

Godzilla: King of the Monsters

30/03/2020 | Flixfilm

Godzilla: King of the Monsters på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktion: Michael Dougherty
Skuespillere: Kyle Chandler, Vera Farmiga, Millie Bobby Brown
Spilletid: 132 min
Land: United States, Japan
Sprog: English, Japanese, Chinese, Spanish
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Da skrupelløse videnskabsfolk truer menneskeheden ved at vække verdens monstre til live, må Godzilla rejse sig for at bekæmpe de kaotiske titaner.

Godzilla: King of the Monsters havde premiere på Netflix Danmark den 30. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Godzilla: King of the Monsters på YouTube.Se Godzilla: King of the Monsters på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Godzilla: King of the Monsters ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Godzilla: King of the Monsters stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Godzilla: King of the Monsters, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Godzilla: King of the Monsters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar