Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Godzilla: King of the Monsters

Godzilla: King of the Monsters

30/03/2020 | Flixfilm

Se Godzilla: King of the Monsters på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Adventure, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Michael Dougherty
Skuespillere: Kyle Chandler, Vera Farmiga, Millie Bobby Brown, Ken Watanabe
Spilletid: 132 min
Land: USA, Japan, Canada, Mexico
Sprog: English, Japanese, Chinese, Spanish
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Da skrupelløse videnskabsfolk truer menneskeheden ved at vække verdens monstre til live, må Godzilla rejse sig for at bekæmpe de kaotiske titaner.


Se Godzilla: King of the Monsters på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGodzilla: King of the Monsters havde premiere på Netflix Danmark den 30. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Godzilla: King of the Monsters ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Godzilla: King of the Monsters herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Godzilla: King of the Monsters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Godzilla: King of the Monsters stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar