Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Godzilla Singular Point

Godzilla Singular Point

24/06/2021 | Flixfilm

Godzilla Singular Point på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Animation, Action, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Cristina Valenzuela, Bill Butts, Yume Miyamoto
Spilletid: N/A
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En universitetsstuderende og en ingeniør, der er bragt sammen af en mystisk sang, leder kampen mod en uforståelig kraft, der kan betyde Jordens undergang.

Godzilla Singular Point (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 24. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Godzilla Singular Point på YouTube.Se Godzilla Singular Point på NetflixAnmeldelse: Godzilla Singular Point

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Godzilla Singular Point (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Godzilla Singular Point (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Godzilla Singular Point, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Godzilla Singular Point er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar